Om TheNewDefinitionOfGod

TheNewDefinitionOfGod tilbyr kvalitetsinformasjon til online og live pokerspillere. Om du ønsker å begynne å spille poker eller du ønsker å lære mer, så har vi det du trenger for å hjelpe deg på veien til et profesjonelt nivå Vi vil kunne bistå med god innsikt, og kunnskapen som trengs for å gjøre deg til en god spiller.

For å lykkes i poker må man være båder analytisk og smart. Du lærer ikke bli en god pokerspiller av å spille med "play money" i poker rommene. Dette er fordi folk flest ikke følger strategier og spiller ikke ordentlig poker når de ikke har noe å tape. Spilling på disse sidene kan være morro, men de kommer sannsynligvis ikke til å forbedre spillet ditt.Det er i poker-rommene hvor det spilles med ekte verdier at den virklig utfordringen ligger.

TheNewDefinitionOfGod er et ressurssenter for poker spillere. Vi tilbyr pokerregler, poker strategier, og anmeldelser av de mest seriøse poker rommene. Du vil også finne poker nyheter, informasjon om innskuddsbonuser, freerolls (gratis turneringer) og andre online poker happenings.